ERC presenta tota la seva llista i ret homenatge a Josep Saguer i Ricart

Quim Ayats explica que és una llista «amb talent i expertesa per fer front als reptes que viu la ciutat»

Tots els membres de la llista d'ERC.

Tots els membres de la llista d'ERC. / ERC

Redacció

ERC va presentar ahir totes les persones que seran a la llista de cara a les pròximes eleccions municipals a Girona. A banda dels dotze primers candidats, que ja se sabien des de fa algunes setmanes, la formació també va donar a conéixer la resta de membres. Per ordre: Marta Casacuberta, Joan Òloriz, Jordi Martinoy, Josep Serra, Esther Fanyanàs, Jaume Heredia, Anna Tortosa, Ramon Aymerich, Teresa Juanola, Joan Bertran, Marina Vinardell, Salva Romero, Laura Muntaner, Anna Gibert. A més, com a suplents hi haurà Anna Costa, Josep Maria Barneda, Georgina Martos, Josep Maria Dalmau, Anna Grabuleda, Lluís Corominas, Roser Vidal, Alexandre Vila, Judith Trenchs i Miquel Poch.

L’alcaldable, Quim Ayats, va apuntar que «tenim un equip que és el reflex de la Girona que avança», destacant també és una llista «amb talent i expertesa per fer front als reptes que viu la ciutat». Ayats també va explicar que és «una fort formar part d’una candidatura que creix i suma persones de diverses sensibilitats polítiques i socials amb l’objectiu de fer avançar Girona» i acabava dient que «és imprescindible agrupar més persones per ser més forts i fortes i aconseguir una Girona més dinàmica i activa».

A banda de presentar la candidatura al complet, la formació també va retre homenatge a Josep Saguer i Ricart, mort aquesta setmana i que havia de formar part de la candidatura. Saguer va ser regidor de l’Ajuntament de Girona i exdelegat d’Esports de la Generalitat.