El fisioterapeuta David Sala Gamito, número 2 de la llista del Partit Popular a Girona per a les eleccions municipals del mes de maig, va assenyalar la seva voluntat de treballar «perquè tots els gironins se sentin gironins». «Veiem totes les carències i tot el que pot millorar i treballarem per fer-la més propera, amb compromís amb tots els barris de forma constant», va dir Sala aquest dimecres durant la seva presentació, al costat del cap de llista i president provincial del partit, Jaume Veray. Ambdós van visitar també l’Expojove.

Nascut el 1980, és Doctor en fisioteràpia invasiva, especialista en clínica del dolor, osteòpata, acupuntor i rehabilitador. Ha treballat durant vint anys en centres sanitaris com l’hospital Josep Trueta de Girona i el Centre d’Especialitats Güell, la Clínica Girona i mútues de salut i clíniques del dolor de la ciutat, de Barcelona i Llagostera.

Veray, es va alegrar de «recuperar» Sala per la «vida política del PP i la ciutat de Girona». «És una persona entroncada en la vida de barri que ens pot aportar molt», va dir Veray. A l’acte també hi va assistir el secretari general del PPC, Santi Rodríguez.