Esquerra Palafrugell presenta la llista per les eleccions municipals

Mònica Alcalà, cap de llista: "És un equip implicat i plenament entregat pel compromís de treballar pel bé del municipi, amb la seva diversitat professional i la suma de l'experiència de cada un de nosaltres"

L'equip que forma la candidatura d'Esquerra Palafrugell per les eleccions municipals del mes de maig.

L'equip que forma la candidatura d'Esquerra Palafrugell per les eleccions municipals del mes de maig. / ERC-Palafrugell

DdG

Esquerra Republicana de Palafrugell ha presentat aquest dissabte a les persones que formaran part de la candidatura encapçalada per Mònica Alcalà i Marc Casanovas per les eleccions municipals del mes de maig. Durant l'acte, que va tenir lloc al Porxo de les Peixateries, es van donar a conèixer les vint-i-una persones que aniran al capdavant de la llista, a més de les deu persones suplents.

La llista pretén ser el punt de partida d'un nou cicle d'Esquerra a Palafrugell, un nou equip format per persones de diferents entitats i associacions, representatiu de la població, i que des de la seva vessant professional i personal treballen per confegir un projecte per tot Palafrugell que donarà resposta a les necessitats del municipi. Com a principals incorporacions al projecte republicà hi ha el tècnic i assessor de Medi Ambient, Marc Casanovas (2), la mestra i directora de l'escola bressol Ca la Tulita, Raquel Dalfó (3), el pilot de marina mercant, Carles Farrarons (4), el comunicador Jordi Plaja (6), la psicòloga Melissa Arsic (7), el taxista i activista Fadel El Asei (8), la farmacèutica Mireia Casteys (9) i l'empresària Isabel Rey (10). Continua al nou equip l'actual regidora de Benestar Social, Civisme i Mediació i Habitatge, Roser Massaguer (5).

Regidors de l'actual govern del consistori, com l'alcalde de Palafrugell entre el 2019 i el 2022 i actual tinent d'alcalde, Josep Piferrer (20) i la regidora d'Infància i Joventut i Polítiques d'Igualtat, Mònica Tauste (21), tanquen la llista del proper equip.

La cap de llista, Mònica Alcalà, ha assegurat que "és un equip implicat i plenament entregat pel compromís de treballar pel bé del municipi, amb la seva diversitat professional i la suma de l'experiència de cada un de nosaltres. Presentarem un projecte que posa a tots els palafrugellencs i palafrugellenques al centre de les nostres accions". 

El número dos de la llista, Marc Casanovas, explica que presenten "un equip nou, jove, amb ganes, il·lusió, esperança, visió de futur i amb aire fresc de veritat".Destaca que "hem vingut a fer política municipal, posant el benestar de les persones al centre" i que són "l'única llista que aposta per un lideratge femení i volem proclamar la primer alcaldessa de la història de Palafrugell. Perquè el feminisme no només el tenim en el discurs, sinó que el practiquem, el 60% de la nostra llista son dones".