El PSC vol enfortir el lligam entre l’Ajuntament i la UdG

Proposa una comissió permanent de coordinació entre les dues institucions

El número 4, Maxi Fuentes, i la candidata Sílvia Paneque.

El número 4, Maxi Fuentes, i la candidata Sílvia Paneque. / PSC

DdG

La candidata socialista a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, proposa un acostament entre l’Ajuntament i la Universitat de Girona (UdG), «dues institucions principals de la ciutat que podrien funcionar de manera molt més coordinada, adquirint un potencial enorme».

El doctor en Història Contemporània, director de la Càtedra Walter Benjamin i número quatre de la llista, Maxi Fuentes, assegura que la UdG és un dels actors més important de la ciutat, «tant en termes culturals com acadèmics, econòmics i socials» però assenyala que en «els darrers anys les relacions amb l’Ajuntament de Girona han sigut molt poc fluïdes», amb «projectes que convergeixen molt menys del que seria lògic i necessari». Pel candidat socialista «cal renovar i consolidar el lligam entre la Universitat i l’Ajuntament establint un marc col·laboratiu».

La candidata socialista proposa una comissió permanent de coordinació entre les dues institucions i un calendari d’activitats que repercuteixin en els barris, implicació en el nou Trueta i que es tingui en compte els universitaris en les polítiques d’habitatge.