Ara Girona vol dotar de recursos al servei d'atenció ciutadana per fer-lo «fàcil, àgil, eficaç i tècnic». Per això, l'alcaldable, Carles Ribes afirma que «l'Ajuntament ha de deixar de ser un obstacle». En aquest sentit, la formació proposa construir un nou edifici per agrupar els serveis municipals i d'atenció ciutadana al Parc Central, que també estaria dotat amb mil places d'aparcament públic.

Ribas explica que «proposem un servei d'atenció ciutadana a l'alçada. Reduirem els terminis d'espera a la concessió de llicències i professionalitzarem la gestió i l'acompanyament al ciutadà. No podem permetre que un ciutadà hagi d'esperar més de 8 mesos per obtenir una llicència».

A banda d'això, el cap de llista reivindica que «Cal trepitjar la ciutat. L'alcalde i regidors han de sortir de l'edifici consistorial i trepitjar la ciutat i els seus barris de manera constant de manera que el diàleg i la participació dels ciutadans sigui efectiva». En aquest sentit, proposa crear taules de treball per barris amb reunions periòdiques als centres cívics entre ciutadans, associacions i l'equip de govern.

Ribas també vol lluitar per una Girona més cohesionada. Per això, «En el primer trimestre de mandat es crearan les taules de treball a cadascun dels barris. Fomentarem les activitats econòmiques i culturals a tots els barris de la ciutat. El viaducte ha de deixar de ser un obstacle entre barris per passar a ser un element integrador d'aquests, ordenant els aparcaments sota el viaducte i fomentant activitats en els espais lliures que hi hagi», diu.

Per últim, també explica que el procés participatiu «ha de deixar de ser inoperant i s'ha de construir una verdadera eina de diàleg entre els barris i el consistori dotant a cada barri dels equipaments necessaris per al seu desenvolupament». Per altra banda, també vol que l'Eixample tingui el seu centre cívic.