Ara Girona vol enfortir la inversió en l’àmbit cultural en un 20%

El candidat, Carles Ribas, creu que «Girona ha deixat de ser en els darrers 3 anys» en l'àmbit cultural

Carles Ribas el dia d'inici de la campanya electoral a Girona.

Carles Ribas el dia d'inici de la campanya electoral a Girona. / Ara Girona

Redacció

Ara Girona proposa recuperar i enfortir la inversió en l'àmbit cultural en un 20% focalitzant el treball a la potenciació de la creació. El candidat, Carles Ribas, afirma que «Girona ha deixat de ser en els darrers 3 anys, un referent en l'àmbit cultural» i ara creu que «ha d'esdevenir un referent en la creació cultural, col·laborant i potenciant tots els equipaments culturals de l'àrea urbana».

Ribas afirma que «l'Ajuntament de Girona ha reduït amb més d'un 15% en el seu pressupost anual la seva inversió en cultura». De fet, explica que quan ell era regidor, durant la Covid-19, la cultura «va mantenir l'activitat, era qüestió de posar-hi imaginació i tirar-ho endavant».

Àmbit esportiu

El candidat d'Ara Girona Carles Ribas, considera que la ciutat ha de ser referent en l'àmbit esportiu dotant dels espais necessaris per al desenvolupament de l'activitat esportiva des de la base i en totes les disciplines. L'Esport com a eina de cohesió social i formació.

Ribas explica que «lluitarem per un esport integratiu. Recuperarem el pla de cobertes per a les escoles per dotar la ciutat d'espais lúdics esportius per a tota la xarxa de clubs de la ciutat». També diu que «ajudarem sense distinció i sense apriorismes a totes les disciplines esportives de manera que ningú se senti exclòs com patinatge artístic, gimnàstica artística o tenis taula».