Carles Ribas (Ara Girona) reclama una «canvi de paradigma»

L’alcaldable celebra el míting de final de campanya convençut que els altres partits estan «desgastats» i que els «han copiat les idees»

Ribas amb altres membres de la plataforma, abans de l’acte.

Ribas amb altres membres de la plataforma, abans de l’acte. / MARC MARTI FONT

Josep Coll

Josep Coll

Ara Girona ha celebrat aquest vespre el míting de final de campanya a un Auditori del Centre Cultural La Mercè que ha acollit a unes 150 de persones. Allà, el cap de llista de la formació, Carles Ribas, ha incidit en un «canvi de paradigma» i en «una nova revolució», convençut que la plataforma «ha posat la llavor» en el fet que «per primera vegada volen entrar els veïns a governar sense dependre de cap partit».

Ribas també ha criticat els «capgrossos dels partits» perquè no els preocupa el ciutadà, sinó mantenir la cadira». Així, el candidat va afegir que el que compta «és la persona que es presenta aquí» i «nosaltres hem fet una llista pensant en treballar pel dia a dia de la gent». A més, ha afirmat que «els partits han demostrat que estan desgastats» i que els «han copiat les idees» -vuit de les setze del programa, segons l'alcaldable-. Per això, Ribas considera que «en certa manera, ja podem considerar que estem governant i dins de la idea de canviar la forma de fer la política en aquesta ciutat».

El cap de llista, insistint a voler canviar la ciutat, també ha dit que volia fer una Girona «humana inclusiva, patrimonialment verda i que realment es preocupi dels problemes de la gent». Per això, també ha remarcat que «volem gestionar l’Ajuntament com si gestionéssim casa nostra» per fer aquesta «segona revolució». Ribas ha apuntat que la primera s’havia fet ja fa molts anys, quan Joaquim Nadal era alcalde, però que ara la ciutat havia quedat «ancorada al passat».

A l'acte també hi van intervenir del número dos al número sis de la llista: Anna Pagès, Xus Muñoz, Josep Albertí, Dolors Vilamitjana i Anna Girbau. Aquesta última, va ser l'encarregada de presentar l'acte. Tots ells han agrait a Carles Ribas la confiança dipositada per part seva per formar part de la llista.