Cuca Gamarra demana als votants constitucionalistes que centrin el vot en el PP per “ser decisius” als ajuntaments

El candidat gironí, Jaume Veray, aposta per millorar la seguretat i la contractació social

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, amb el candidat del partit a Girona, Jaume Veray, passejant pel carrer Ciutadans.

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, amb el candidat del partit a Girona, Jaume Veray, passejant pel carrer Ciutadans. / ACN

ACN

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha demanat aquest dijous des de Girona als votants “que no són independentistes” que apostin per votar el PP i aconseguir “ser decisius” als ajuntaments catalans a partir del 28M. Gamarra ha recordat que hi ha gent que votarà “formacions que quedaran fora dels ajuntaments” i per això cal apostar pel partit “amb el major nombre de possibilitats” de tenir representació, com és el PP. El candidat de la formació a la ciutat de Girona, Jaume Veray, ha apostat per millorar la seguretat i la contractació social des de l’ajuntament i treballar per “acabar amb la xacra” de les ocupacions il·legals a la ciutat.

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha vingut a Girona aquest dijous a la tarda per donar suport al candidat del partit a la capital gironina, Jaume Veray, de cares a les eleccions municipals. L’objectiu és recuperar la representació que van perdre ara fa quatre anys en el consistori gironí.

Per fer-ho, Cuca Gamarra ha demanat a tots els votants “que no són independentistes ni d’esquerres” que concentrin el seu vot en el PP de cara al 28-M. La secretària general ha recordat que hi ha moltes formacions que concorren els comicis electorals que poden fer la competència al PP però la majoria “es quedaran fora” de l’Ajuntament de Girona per manca de vots. Per això ha demanat que apostin per la formació que té “el màxim de possibilitats” de tenir regidors, és a dir el PP.

Gamarra ha extrapolat aquesta situació en altres municipis de Catalunya on el PP batalla amb partits com Valents, Ciutadans i Vox per mantenir la representació. “Nosaltres hi hem estat sempre”, ha assegurat Gamarra. A més, la secretària ha insistit que els candidats del PP volen “ser decisius” i per això els cal el màxim de regidors possible.

“Perquè el vot sigui útil, cal que es tradueixi en regidors”, ha remarcat Gamarra. Per això demana la confiança d’aquells que sempre han votat al PP i també d’aquells qui votaven altres partits.

Millores en seguretat

Aprofitant la visita de la secretària general, el candidat gironí ha visitat alguns comerços del Barri Vell. Jaume Veray ha afirmat en què la majoria d’establiments exigeixen “millores en la seguretat” i per això proposen un “pla de xoc contra la delinqüència” que definiran tan bon punt es constitueixi el nou ajuntament.

Veray ha avançat que volen sumar 40 agents al cos de la Policia Municipal de Girona en els propers quatre anys i incrementar les càmeres de videovigilància en punts estratègics. El candidat del PP també ha afegit que vol dotar “del sistema informàtic pertinent” que permeti controlar les càmeres de vigilància perquè siguin “efectives”.

Per altra banda, Jaume Veray ha proposat crear una unitat específica dins del cos de la Policia Municipal de Girona focalitzada en les ocupacions. El popular creu que cal “acabar amb aquesta xacra” que pateix la ciutat i donar “tot el suport i l’ajuda necessària” als propietaris que tinguin el pis ocupat.

En aquesta línia, la secretària general del partit ha lamentat que la nova Llei d’Habitatge aprovada pel govern espanyol “protegeixi als ocupes”. Cuca Gamarra ha avançat que volen “donar eines” als ajuntaments perquè puguin “combatre” les ocupacions.

Millorar a la contractació social

En àmbit social, el candidat del PP a Girona ha criticat que el govern municipal no hagi executat els acords signats en l’anterior mandat en relació a la contractació social. “Ens preocupa el tercer sector”, assegura Veray. Per això l’alcaldable popular ha garantit que treballaran per destinar “el 7% del capítol II dels pressupostos municipals a contractació responsable”.