Polèmica per uns cartells de Sílvia Paneque a Girona

Junts denuncia a la JEC que han col·locat cartellls de matinada durant la jornada de reflexió - PSC i veïns de la zona diuen que els cartells fa dies que hi són i que només es feia un manteniment

Un dels cartells del PSC

Un dels cartells del PSC / Junts

DdG

Junts ha presentat una denúncia davant la Junta Electoral Central (JEC) per la col·locació de cartells de la candidata del PSC de Girona, Sílvia Paneque, un cop ja s’havia acabat la campanya electoral i fent servir un vehicle oficial de l’Ajuntament de Barcelona, cosa que el PSC desmenteix. Segons consta a la denúncia de Junts, els fets van passar poc abans de les dues de la matinada en un carrer de la ciutat, ja en dia de reflexió. En un comunicat, Junts informa que la denúncia és per una "doble infracció de la normativa electoral: la prohibició d’usos de recursos d’una institució pública per fer propaganda electoral i la prohibició de qualsevol acte de campanya el dia de reflexió".

El PSC va respondre en un comunicat, que el que feia "un manteniment ordinari" d'un cartell posat feia dies. Va afegir que el vehicle usat per l'autònom que feia el manteniment era privat i que"porta el logotip de l'Ajuntament perquè és habitual que l'Ajuntament de Barcelona demani als seus proveïdors que posin el logotip municipal als seus vehicles". I conclou: "la denúncia de Junts, que s'ha fet en base a una queixa d'un ciutadà a les xarxes socials, no té cap fonament i l'emmarquem en l'estratègia d'aquesta formació política de voler embrutar la campanya".

En resposta a aquest tuit, un usuari de la xarxa social ha replicat que "En fa de dies que tenim la @SilviaPaneque x2 davant de la zona dels Quimics, intentem no inventar-nos coses que no hem vist".