Eleccions municipals a Vidreres: Camps governarà amb majoria absoluta

Junts ha aconseguit vuit dels 13 regidors en joc

DdG

Junts ha guanyat les eleccions municipals a Vidreres. Jordi Camps tornarà a ser l'alcalde del municipi selvatà després d'obtenir una nova majoria absoluta. Ha obtingut vuit dels 13 regidors en joc, amb un total de 1.617 vots.  En les darreres eleccions, la formació va obtenir el mateix nombre d'edils i ha governat amb majoria el darrer mandat.

En segon lloc, ha quedat la formació d'Activa Vidreres - AM que ha obtingut quatre representants al consistori després d'aconseguir 970 vots.

L'altra força que ha obtingut representació és la del PSC amb un sol regidor. Per tant, n'ha perdut un si es té en compte el resultat del 2019, quan en va tenir dos.

Vox també es presentava a Vidreres però s'ha quedat sense representants, ja que ha tingut 116 vots.

Pel que fa a la participació, dels 5.978 votants, només han participat en els comicis, 2.981 persones.

Aquest no era el resultat que es va conèixer ahir un cop tancades les votacions de Vidreres. El motiu, segons informa l'ajuntament va ser "un problema amb la pujada de dades a l’aplicació de referència de consulta dels resultats electorals". El resultat donava un empat tècnic entre Junts i ERC i tres edils per Vox, un resultat que no era el correcte.

[object Object]

Recorda que el 28 de maig pots consultar a Diari de Girona els resultats de les eleccions 2023 a tots els municipis gironins: