Geis (Junts) : "Els resultats no són els que esperàvem, però és moment de tirar endavant”

Davant dels integrants de la llista, refermat el seu «compromís amb Girona, amb el projecte i amb el model de ciutat que s’ha proposat i defensat»

Tapi Carreras

Tapi Carreras

La candidata electa de Junts per Girona, Gemma Geis, ha reunit aquest dijous al vespre els membres de la llista a les eleccions municipals del passat 28-M per agrair-los la feina feta aquests mesos i fer balanç dels resultats.

Durant la trobada, Geis els ha encoratjat a continuar treballant pel projecte, a “aprofitar el talent i el coneixement de tots els integrants per reforçar la proposta de Junts i millorar la ciutat” i també a treure avantatge de l’entrada de gent nova perquè “el partit agafi més múscul”. “Si hagués de tornar a fer la llista, hi tornaria a posar tots i cadascun dels membres que sou aquí, n’estic absolutament orgullosa i m’he sentit molt acompanyada”, ha remarcat la candidata electa, sempre segons un comunicat enviat per la formació.

Les condicions de la campanya

Davant del fet que alguns afiliats hagin expressat, hores enrere, el seu malestar per la poca autocrítica davant dels resultats, així com per tenir per un discurs que consideren allunyat de la realitat gironina, amb una campanya que consideren mal gestionada i triomfalista, Geis ha posat damunt la taula les condicions amb què s’ha afrontat la campanya, com ara el temps entre la proclamació de la candidatura i les eleccions o el context polític a la ciutat i a nivell nacional. Igualment s’han plantejat i debatut els diversos escenaris que deixen els resultats de diumenge, sense que hagi trascendit si els integrants de la llista es decantaven per alguna de les possibles opcions, com ara pactar amb Guanyem que Geis sempre ha prioritzat, o bé amb el PSC o quedar-se a l’oposició ara o ja els quatre anys.

Els resultats no són els que esperàvem, però és moment de tirar endavant”, ha apuntat Geis, que ha refermat el seu compromís amb Girona, amb el projecte i amb el model de ciutat que s’ha proposat i defensat els darrers mesos.