Diari de Girona

Diari de Girona

Malestar a Junts x Girona per la gestió de la campanya de Geis

Alguns afiliats lamenten la direcció de la campanya, el discurs allunyat de la realitat, el triomfalisme i la manca d’autocrítica

Gemma Geis, en una imatge recent. ANIOL RESCLOSA

Els mals resultats de Junts a Girona comencen a fer aflorar el malestar entre alguns dels afiliats. Diumenge la formació va passar del 31% al 20% per cent dels vots, perdent quasi la meitat dels suports, i passar de nou a sis regidors, essent tot just va ser la tercera força política més votada a la ciutat. Alguns afiliats discrepaven ja amb la gestió de la campanya a mesura que s’acostava el 28 de maig però no volien fer trontollar les opcions del partit i tampoc podien intuir la magnitud de la patacada electoral.

Ara però comencen a expressar el disgust per la direcció de la campanya, així com per la poca presència de la candidata, Gemma Geis, que semblava excessivament triomfalista. També per la utilització d’un discurs, que veuen allunyat de la realitat gironina i pel fet que l’equip que envoltava la candidata fos en gran part de Barcelona, una mostra que, a parer seu, sembla una clara mostra de desconfiança envers la gent de Girona. 

També lamenten que la manca d’autocrítica de la candidata, que ha basat la seva valoració dels resultats, en gran part, a un càstig cap a l’anterior govern local, encapçalat per Mata Madrenas. De moment, no han oficialitzat cap petició ni demanda de cap pas al costat. 

La coordinadora, una gestora

Mentrestant, la coordinadora local ha passat a ser una gestora ja que el president ha marxat a viure a una altra població.

Compartir l'article

stats