Aquesta setmana el representant de la organització de la Fira del Vaixell ha fet lliurament del concurs Instagram en el qual es triava la foto que servirà de base al cartell de la Fira 2015.

El concurs el va organitzar la Fira del Vaixell amb la col·laboració de l´Associació d´Empreses Nàutiques d´Empuriabrava i Castelló i també amb la del departament de promoció Econòmica de l´Ajuntament de Castelló d´Empúries -Centre Emprèn-

El guardó estava dotat amb un premi de 500€ que va recollir el Sr. Ricard Forn, fotògraf aficionat de Barcelona, que va ser l´afortunat guanyador del concurs.

L´elecció no va ser fàcil ja que es va haver de fer una tria entre moltes imatges, algunes divertides, altres originals però va ser finalment la foto del Sr. Forn la que va aconseguir copsar l´esperit del que es demanava, una foto on s´identifiqués la Marina i també s´hi podessin veure embarcacions.

Ara la feina ha quedat pels dissenyadors que son els tècnics que hauran de fer les adaptacions que creguin necessàries per poder aconseguir un cartell de qualitat que tingui l´impacte que es pretén, que tothom que el vegi identifiqui la Fira del Vaixell d´Ocasió del Port d´Empuriabrava.

La XXVII edició de la Fira del Vaixell tindrà lloc del 28 de Març al 5 d´abril 2015 a la zona portuària de la Marina d´Empuriabrava.