La perruqueria EasyCut Girona estrena una nova temporada amb més descomptes, nou horari i multitud de serveis. La professional Helga Gironès torna a agafar les regnes de l´establiment que celebra enguany set anys. EasyCut compta amb un equip professional amb més de 20 anys d´experiència que treballa amb productes de gran qualitat.

Situat al carrer Francesc Ciurana número 19, EasyCut ofereix durant aquest mes d'abril unes atractives ofertes als seus clients per celebrar l´aniversari de la perruqueria. Entre elles destaca el descompte del 2x1. "Vine acompanyat, paga un tractament i l´altre et surt totalment gratuït. I si vens sol, t´emportes un 30% de descompte", destaca Helga Gironès.

Per demanda de la seva clientela, EasyCut Girona ha ampliat el seu horari d´obertura. A partir d´aquest mes d´abril, la perruqueria romandrà oberta de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 20h i els dissabtes, de les 9 del matí a les 19h. La perruqueria també ha canviat el seu funcionament i a partir d´ara els clients poden demanar cita prèviament per no fer cua, opció imprescindible si es vol utilitzar una de les promocions que ofereix l´establiment. Tot i això, aquells clients que ho desitgin poden anar-hi sense tenir hora.

EasyCut ofereix una extensa carta amb diferents menús. Hi destaca el Menú total look color (rentar, pentinar, tallar, color i tractament), el Menú Metxes (metxes, tractament, rentar i pentinar) o el Menú Tall (tallar, tractament, rentar i pentinar).

L´oferta d´EasyCut, però, va més enllà. L´establiment ofereix també una extensa carta de massatges terapèutics com el reductor anticel·lulític o el realitzat a través de pedres volcàniques. Dins la seva oferta també incorporen tot tipus de tractaments estètics com el peeling corporal, la neteja de cutis, el maquillatge professional, el tint i permanent de pestanyes, la depilació amb cera tèbia o calenta, la manicura, les ungles de gel i la pedicura.

EasyCut també es caracteritza pel seu servei de desparasitació per a nens i adults. L´establiment duu a terme un tractament natural, a través de tècniques especials d´esterilització, per eliminar els polls i les llémenes. Un nou servei únic a Girona que inclou, per 50 euros, el tractament de desparasitació més un acurat seguiment.