Des de l'obertura de Clínica Baviera a Girona el 2011, concretament al carrer Emili Grahit número 75, el centre ha atès més de 3.000 pacients. L'equip mèdic de la clínica està dirigit pel prestigiós doctor Manel de la Iglesia, que compta amb una amplíssima experiència, més de 30 anys de trajectòria professional i ha realitzat més de 10.000 tractaments de Lasik i 4.000 intervencions intraoculars.

El centre està especialitzat en cirurgia refractiva, tant làser per a la correcció de problemes com la miopia, la hipermetropia i l'astigmatisme, com cirurgia intraocular indicada per tractar la vista cansada (presbícia) i les cataractes.

A l'avantguarda de la tecnologia làser

Clínica Baviera disposa d'una plataforma tecnològica d'última generació composta per diferents equips làser que li permet realitzar tractaments totalment personalitzats. «Ens adaptem completament a les necessitats i característiques de cada pacient», afirma el Dr. de la Iglesia, «per això el primer pas és realitzar una primera consulta preoperatòria en la qual duem a terme diverses proves mèdiques al pacient, comprovem el seu estat de salut visual i decidim quina és la tècnica més adequada per a ell».

Cirurgia intraocular

La Clínica Baviera de Girona també és capdavantera en la cirurgia intraocular amb lent multifocal. Aquesta cirurgia està especialment indicada per solucionar les cataractes i la vista cansada, un problema que consisteix en la dificultat de veure els objectes propers i que afecta més del 80% de la població espanyola més gran de 45 anys.

«La substitució del cristal·lí», explica el Dr. de la Iglesia, «ve perquè ha perdut la seva normal transparència -cirurgia de les cataractes- o per la disminució de la seva capacitat per enfocar a distàncies pròximes -cirurgia de la presbícia- per un cristal·lí artificial multifocal -lent intraocular- ha suposat un dels majors avenços en els darrers anys en la cirurgia ocular. Les lents multifocals permeten que el pacient pugui tenir una bona visió en totes les distàncies: de prop, intermèdia i lluny», conclou de la Iglesia.