A les Clíniques Dentals Implantdent, sempre hem volgut oferir-li un millor diagnòstic per a la seva salut dental. Per això comptem amb un gran equip d'especialistes i de professionals que treballen per a això, aconseguint que cada dia siguin més els pacients que confien en la nostra clínica.

Una de les eines més noves en implantologia són les tomografies de feix cònic computeritzades (TAC) amb reconstruccions d'imatges dentals en tres dimensions. Gràcies a aquesta nova tecnologia els especialistes en implantologia de les Clíniques Dentals Implantdent poden realitzar una simulació de tot el tractament quirúrgic, cosa que els permet dur a terme una cirurgia d'implants dentals més senzilla i segura.

A través dels TAC amb feix cònic amb tecnologia 3D, es poden obtenir imatges tridimensionals de la boca del pacient: l'os, els nervis i les dents amb molt detall.

Mitjançant un programari especial 3D, el doctor podrà simular virtualment les cirurgies implantològiques (planificació 3D), avaluant el perfil ossi romanent, l'alt i ample d'os disponible, la densitat òssia tomogràfica i les principals estructures anatòmiques de la cavitat bucal.

Les imatges obtingudes d'aquests exàmens en 3D donen al doctor un nivell més elevat de coneixement de les estructures bucals, cosa que permetrà una millor planificació i desenvolupament de la col·locació dels implants i poder dur a terme cirurgies on l'os és escàs, i fins i tot poder col·locar implants on abans, amb les proves radiològiques, no era possible. Gràcies al TAC, aquells pacients que pensaven que ja no podrien portar implants ni solucionar els seus problemes bucodentals, podran ser reavaluats per plantejar-los noves alternatives.

*Especialista en implantologia. Llicenciat en odontologia Col. 5296