La Quiropràctica es focalitza en el tractament i prevenció de les alteracions mecàniques de la columna vertebral en particular i del sistema músculo-esquelètic en general.

Corregeix les disfuncions articulars anomenades complex de subluxació vertebral, que poden impedir el correcte funcionament de l'organisme i produir malalties i dolències.

La Quiropràctica treballa amb l'estructura més important, el Sistema Nerviós, el que controla i coordina tots els sistemes i cèl-lules del cos.

Els doctors en Quiropràctica s'asseguren que existeixi la mínima interferència en el sistema nerviós, permetent una apropiada comunicació i control de l'organisme per tal de viure manifestant el seu màxim potencial. Treballa de manera natural mitjançant el tractament manual, sense fàrmacs ni processos invasius.

La filosofia de la Quiropràctica es fonamenta en l'existència d'una Intel·ligència Innata que governa els éssers vius i que controla la capacitat autoreguladora per sanar-se i mantenir una salut òptima.

Pot ajudar qualsevol persona: adults, infants, nadons, gent gran, embarassades i esportistes, entre altres, en problemes com el dolor cervical, toràcic, lumbar, ciatàlgia, cefalees, problemes articulars i posturals, escoliosi, cansament, ansietat, problemes digestius, endocrins, i moltes més condicions.