31 de gener de 2018
31.01.2018

L'equip mèdic de tot esportista a Girona

Actua Serveis Mèdics s'ha convertit en el centre de referència de futbolistes, atletes, tenistes, ciclistes i jugadors de bàsquet

19.02.2018 | 12:14
Actua Serveis Mèdics es troba a la ronda Sant Antoni Maria Claret, 20 de Girona

El centre Actua Serveis Mèdics s'ha convertit en el punt de referència de la Mutualitat de Futbolistes de les comarques gironines. El componen un grup de professionals de diferents àmbits: cirurgia, traumatologia, reumatologia, podologia, osteopatia, fisioteràpia, acupuntura i homeopatia, entre d´altres. El centre està especialitzat en les diferents patologies de l´aparell locomotor, cirurgia ortopèdica i especialment en medicina esportiva.

Actua Serveis Mèdics vetlla pel màxim rendiment dels esportistes. A través del departament de Medicina esportiva a Girona, el centre porta a terme tot tipus de proves encaminades a valorar l´estat de salut, el desenvolupament biològic i l'adaptació cardiorespiratòria dels esportistes durant l´exercici físic. També orienten envers l´aptitud davant l´esport i aconsellen el més adequat, fent totes les recomanacions necessàries per millorar i preparar l´organisme a l´esport. «Si ets corredor, triatleta i participes en curses t'aconsellem fer revisions periòdicament per a la teva tranquil·litat», asseguren des d´Actua Serveis Mèdics.

Especialistes en traumatologia ortopèdica

La traumatologia i l´ortopèdia és l'especialitat mèdica que s'ocupa de l'estudi, desenvolupament, conservació i restabliment de la forma i de la funció de les extremitats, la columna vertebral i les seves estructures associades per mitjans mèdics, quirúrgics i físics.

Amb més de 18 mil consultes de traumatologia anuals, Actua Serveis Mèdics és l'equip mèdic de l'esportista a les comarques gironines amb acords que inclouen Federacions esportives tan importants com el futbol, el bàsquet, atletisme, ciclisme, motociclisme o futbol sala. «A Actua Serveis Mèdics tractem totes les patologies de l´aparell locomotor, siguin agudes o cròniques. A més, el centre acull totes les Mútues i Companyies asseguradores», destaquen.

Intervencions quirúrgiques

Una altra de les especialitats del centre és la cirurgia esportiva. Actua Serveis Mèdics realitza un volum global de mil intervencions quirúrgiques a l´any per un equip mèdic encapçalat pels Dr. Josep Maria Centenera i Marc Tey. «Al nostre centre intervenim cada any mitjançant l´artroscòpia unes 200 lesions de meniscs o problemes degeneratius de l´articulació del genoll. Dins del camp de la medicina esportiva tractem aproximadament unes 100 lesions de lligament encreuat anterior, fem també molta cirurgia d´espatlla, unes 100 cada any, pròtesi de genoll, de maluc, d´espatlla, cirurgia del peu, cirurgia de mà i compten amb un bon nombre d´especialistes de cada unitat. Aproximadament, el 50% del que fem són lesions derivades de la pràctica esportiva», conclouen des del centre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema