Una de les apostes més fermes dels càmpings és l´impuls per organitzar diferents activitats en les seves instal·lacions. Tot amb l´objectiu de convertir-se en un complex de vacances. Activitats esportives, de competició, nàutiques, culturals i infantils, un ampli ventall de propostes per incloure tot tipus de públic.

Al Càmping & Bungalow Resort La Ballena Alegre Costa Brava de Sant Pere Pescador s´organitzen des de torneigs a la platja fins a grans competicions. Des del Mini Club es duen a terme tallers i activitats dirigides als més petits amb l´objectiu que es diverteixin i facin nous amics. També hi ha lloc per als adolescents. A través del Teenagers Club s´organitzen activitats esportives i tallers adequats per a ells. Tot mentre els pares poden gaudir fent activitats, esports, jocs i tallers adequats per a ells.

En els tallers, tant nens com adults poden aprendre a crear el seu propi disseny en vidre, pintar mocadors de seda, ceràmica o crear una vidriera multicolor. La música també té un gran protagonisme amb diferents actuacions durant les nits d´estiu. Nits que es combinen amb màgia, malabars i espectacles de llum i color en els diferents escenaris i espais que té La Ballena Alegre. El càmping també compta amb un parc d´aventures amb un circuit de tallers perquè gaudeixin els més petits.

Són les activitats esportives, però, el gran atractiu del càmping. L´equip d´animació organitza durant la temporada diferents tornejos de tenis, futbol, vòlei platja, ping-pong, billar o futbol platja. A banda, La Ballena Alegre és seu de tres grans competicions esportives: la Copa d´Espanya de Catamarans 2018, la triatló Sailfish Costa Brava i la Costa Brava Fit Challenge.

Del 14 al 17 de juny, el càmping serà la seu de la Copa d´Espanya de Catamarans, un dels tornejos amb més prestigi del calendari nàutic en aquesta disciplina. Aquest mateix cap de setmana tindrà lloc la jornada dedicada a la dona esportiva amb xerrades i activitats nàutiques.

I un any més, La Ballena Alegre acollirà del 29 al 30 de setembre el triatló de distància olímpica que té certes característiques que la fan especial. La natació és una mica més llarga i en el segment de ciclisme està prohibit el drafting.

El Càmping & Bungalow Resort La Ballena Alegre també serà seu de la segona edició de la Costa Brava Fit Challenge, un campionat per equips de Crossfit, que tindrà lloc els dies 6 i 7 d´octubre.

Gràcies a tots aquest serveis i a la qualitat de les instal·lacions, enguany el Càmping & Bungalow Resort La Ballena Alegre Costa Brava ha estat guardonat amb el premi Superplatz 2018, lliurat per la prestigiosa companyia alemanya ADAC i la guia automobilística holandesa ANWB, guies europees del sector del càmping i caravanes. El Càmping & Bungalow Resort La Ballena Alegre Costa Brava ha estat reconegut amb aquest premi com un dels millors càmpings europeus d´entre més de 2.800 càmpings seleccionats en les seves guies. La guia alemanya ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) és el club automobilístic més gran d´Alemanya i Europa, amb més de 17 milions de membres.