El turisme és un dels sectors més importants al nostre país, que any rere any creix en nombre de viatgers i d'ingressos econòmics. Amb el temps, dins el sector ha pres més rellevància el turisme sostenible, és a dir, aquell que es compromet a fer un mínim impacte sobre el medi ambient i cultura local, al mateix temps que contribueix a generar ingressos i feina per a la població local.

Un dels punts on més es denota aquest tipus de visitants és al càmping Cala Llevadó de Tossa de Mar, que aposta per un turisme sostenible, competitiu i de qualitat. «El client europeu és el que mostra més interès en aquest tipus de turisme que respecta el medi ambient», expliquen des del càmping Cala Llevadó.

L'indret turístic compta amb unes modernes instal·lacions sostenibles, inaugurades recentment complint amb les normatives europees de construcció ecològica. Bon exemple d'elles són els 30 ECO Bungalous, unes casetes de fusta i de suro de la mateixa zona local d'Interès Natural de Cadiretes. Uns materials que milloren l'aïllament sonor i tèrmic de l'espai.

Aquests bungalous d'estil glamping estan situats en una zona d'ús exclusiu del càmping entre pins i alzines sureres amb aparcament propi; a 500 metres de les platges i orientats al sud; amb la façana frontal coberta de vidre, ventilació creuada, ús de llums LED, i aixecats sobre pilars de fusta. Tot amb l'objectiu d'aprofitar el màxim l'energia natural i respectar el medi ambient.

La qualitat és un altre dels trets del càmping Cala Llevadó. Any rere any, intenten millorar i cuidar les seves instal·lacions i el magnífic entorn que l'envolta: el massís de Cadiretes. Qualitat en les instal·lacions, però també en el servei que és personalitzat, amable, professional i diligent.

Treball que el càmping ha vist reconegut obtenint l'any passat el segell de la guia ADAC com a càmpings amb excel·lent qualitat de serveis. A més, també van rebre l'ECC 2017, la qualificació màxima que atorga una de les guies més importants europees.