Més de 28 anys d’experiència avalen el treball de la immobiliària Agenthia, experts coneixedors de les pràctiques de gestió patrimonial. L’empresa està formada per professionals especialitzats en cada una de les etapes que intervenen en el procés immobiliari.

Actualment a Agenthia ofereixen diferents serveis per satisfer la seva àmplia carta de clients. En un àmbit de treball focalitzat a Girona ciutat i província, la immobiliària ofereix serveis diferenciats en funció de les necessitats del client.

Un d’ells és el servei de comercialització, és a dir, la venda i lloguer d'habitatges, locals i actius industrials, tant d’obra nova com de segona mà. També ofereixen la gestió patrimonial per aquells clients que busquen delegar en professionals especialitzats el dia a dia dels seus actius immobiliaris. Així mateix, també duen a terme un servei d’assessorament professional a promotors i inversors que permet ajudar-los en la recerca i execució de projectes amb una visió integral des de la projecció i la promoció fins a la postvenda.

El treball coordinat de l’empresa permet tenir cura de tots els detalls i oferir als clients solucions concretes i un assessorament integral. I és que l’objectiu d’Agenthia és convertir-se en una empresa de referència mitjançant el treball rigorós i el tracte de proximitat que mantenen amb els clients.

L’avenç de la tecnologia ha permès a aquesta immobiliària gironina millorar la relació amb els seus clients, agilitzar la comercialització i adaptar-se al nou model econòmic i social. Agenthia ha apostat per aquest canvi en el model d’atenció per continuar sent la immobiliària amb l’esperit de sempre, però amb la força i empenta d’assessors especialitzats, i la projecció que actualment brinden les joves tecnologies digitals.

Aquest contacte tant personal com digital els ha permès satisfer plenament les necessitats dels seus clients, oferint-los pràcticament a l’instant, i independentment del lloc on es trobin, una selecció adaptada de l’oferta immobiliària.

Aquesta immobiliària gironina va néixer el 2013 de la mà de professionals amb una llarga trajectòria en diferents àmbits del món immobiliari. Actualment, compten amb un equip de més de 10 persones dedicades en exclusivitat a satisfer les necessitats dels seus clients.

Agenthia Serveis Immobiliaris

Avinguda Jaume I, 74. Girona

972 902 200

www.agenthia.com

info@agenthia.com