Una bona porta sempre és sinònim d'una bona entrada i un bon accés. També de confort i benestar, ja sigui a la nostra llar, en una segona residència o en una empresa. A les comarques gironines una de les empreses de referència és Accés Ràpid, de la Bisbal d'Empordà, distribuïdors oficials a la demarcació de les portes automàtiques Manusa. L'empresa disposa de més de 25 anys d'experiència en el sector i s'ha encarrega de tot, des de la instal·lació fins al muntatge de qualsevol tipus de porta automàtica d'accés a les persones segons les necessitats que tinguem.

Manusa disposa d'una fàbrica a Valls, a la província de Tarragona, i tota la xarxa de distribució per totes les comunitats autònomes i en àmbit internacional. I és que Manusa és una empres líder en àmbit internacional amb unes xifres que ho diuen tot: 50 anys d'experiència, 280 persones qualificades, 36 milions d'euros de facturació, instal·lació de 18.000 portes cada any i presència a més d'una vuitantena de països.

Accés Ràpid està avalada per tota aquesta trajectòria i té al davant un repte molt important: triplicar la seva facturació d'aquí al 2021. Cal destacar que ha adquirit recentment una fàbrica de portes industials, Ferroflex, per augmentar precisament el seu camp de negoci i diversificar el seu mercat.

Un dels productes estrella de la marca és l'anomenat Express Gate, que s'adapta a qualsevol necessitat prioritzant sempre la seguretat de les persones. Les Express Gate de Manusa estan compostes per un elegant moble que serveix de suport als panells de vidre, les fotocèl·lules de seguretat, els lectors de control d'accés i el sistema exclusiu de Manusa per l'obertura de portes amb total seguretat.

Els productes de Manusa són molt diversos i a banda dels controls d'accessos i seguretat per a persones també treballa en el camp dels torns d'accés a tots tipus de recintes, portes automàtiques per a comerços i establiments, portes industrials ja siguin ràpides, enrotllatbles, batents o retràctils i també les portes corredores antipànic. Manusa té els certificats de qualitat més exigents que hi ha al mercat europeu per mantenir d'aquesta manera la seva garantia i continuar essent competitiu amb tots els seus productes.