Un bon negoci s'ha de complementar amb uns bons proveïdors. Sens dubte formen part de la cadena perquè una empresa rutlli i estigui ben complementada. Per aquest motiu, són de vital importància els serveis com l'estratègia de comunicació, la traducció, la neteja o l'assessorament. Si volem que el nostre negoci estigui ben posicionat cal tenir present quatre empreses que de ben segur en algun moment necessitaràs.

UNDATIA COMUNICACIÓ: la comunicació com a valor estratègic

L'agència, fundada l'any 2011 per Josep Puigbó i Salvador Solé, Undatia està compromesa a millorar la comunicació de les persones, les empreses i les institucions com a element fonamental d'evolució i de progrés social.

Des l'àrea de Consultoria, ajuden empreses i institucions a definir i a executar la seva política global de comunicació.

L'equip de l'àrea d'Estratègia digital dissenya, planifica i executa les estratègies de comunicació de l'entorn digital dels clients.

L'àrea de Producció de continguts abasta els àmbits audiovisual, gràfic i digital, així com la producció d'espots i programes de televisió.

L'àrea de Formació en comunicació ajuda les persones a saber comunicar-se millor, facilita eines i tècniques per a estructurar bé els missatges i per a convèncer en la posada en escena de les intervencions presencials i davant dels mitjans de comunicació.

Actualment, Undatia Comunicació té oficines a Girona, Barcelona, Madrid i Andorra.

AEMTIA ASSESSORS - assessorament a empreses i autònoms

Des d'AEMTIA Assessors AEMTIA ofereixen un assessorament pensat "des de i pel client". Amb la seva plataforma AEMTIA CONNECT podràs saber en qualsevol moment en quin punt està la teva empresa, la previsió dels impostos, la tresoreria, nòmines, què et deuen... I tot això sense dependre de cap tipus d'horari laboral, ja que disposen d'accés web i mòbil 24h tots els dies de l'any. Neix una nova forma d'assessorar: l'assessorament digital, que ens permet invertir més temps en pensar com estalviar-te impostos, evitar riscos i fer créixer el teu negoci.SPABUL

SPABUL és una empresa de traducció i interpretació que pot gestionar projectes de qualsevol dimensió i complexitat.

Oferieixen serveis de traduccions jurades, jurídiques, comercials i tècniques, en totes les llengües i a totes les llengües, interpretacions simultànies, d'enllaç i consecutives; revisions; localització de textos; transcripció de documents audiovisuals; traducció de pàgines web; correccions de galerades i correccions d'estil.

Els seus traductors són nadius, experimentats i especialitzats en tot tipus de temes.

Gràcies a la seva professionalitat, eliminen les barreres culturals i lingüístiques per facilitar la presència dels seus clients en el mercat internacional.

L'empresa està formada per gent jove, emprenedora i amb 10 anys d'experiència acumulada en el sector.

Sempre estan oberts als suggeriments dels clients i intenten satisfer-ne les necessitats al màxim.

SERVINET

Servinetgirona és una empresa amb experiència en el sector de la neteja, amb professionals qualificats que donen un servei net, ràpid i de garantia. Són especialistes en la neteja d'oficines i locals així com neteges industrials, oferint un servei de qualitat essencial per a qualsevol empresa.

A més, també s'especialitzen en la neteja de xemeneies, ara que han baixat les temperatures és un bon moment per revisar si està en bones condicions.

Situats a Santa Coloma de Farners, tenen disponibilitat durant tot l'any i per tot Catalunya.