Prat Sàbat Advocats és un dels despatxos de referència de Girona avalat per més de 100 anys d'activitat. La nissaga familiar va camí ja de la quarta generació basant la seva acció en un tracte personalitzat i una comunicació contínua. Des de sempre s'ha caracteritzat per fer un despatx amb activitat civil, mercantil i penal però des de fa ja més d'una dècada ha incorporat i potenciat l'àrea de laboral. Amb aquest bagatge i tradició juristica Prat Sàbat Advocats assegura que ajuda les empreses en la seva estratègia de negoci «perquè considerem que un bon assessorament jurídic aporta valor afegit a l'empresari. Així mateix, ajudem també particulars a prevenir i resoldre les qüestions jurídiques que se'ls plantegin». En aquest sentit, està molt clar que «un bon assessorament preventiu és clau per evitar futurs conflictes». Amb aquesta premisa actuen els advocats del despatx.

Prat Sàbat treballa en diverses àrees d'especialització per empreses com, per exemple, en el camp mercantil i civil donant assessorament i contractació mercantil a escala nacional i internacional, en dret consursal, en fusions o dret bancari, entre molts altres, en el terreny fiscal, en la laboral, administratiu, el penal, el processal i en el terreny de l'arbitratge.

Pel que fa als particulars també s'ofereixen els serveis d'especialització en l'àrea del civil, en separacions, divorcis, nul·litats o convenis, entre d'altres, en temes d'herències, successions, mediaciacions i negociacions, en el camp laboral en el que afecta als acomidaments o negociacions col·lectives, en el dret penal general, en l'administratiu i en el terreny processal en demandes civils, penals, laborals i drets fonamentals i llibertats públiques.

Prat Sàbat forma part de Lex-Grupo, que és una agrupació de despatxos d'advocats de reconegut prestigi i que estan distribuïts per tota la geografia espanyola. Aquesta aliança permet al despatx gironí donar un assessorament jurídic d'alt valor afegit i un servei integral als «nostres clients de tot Espanya i també a escala internacional com Portugal, Alemanya, Polònia, Argentina i Xile».

A més, també pertany a l'Associació Europea d'Advocats, una xarxa internacional que aglutina la majoria de països del món integrant els despatxos de major prestigi i els millors professionals de cada país. Es tracta de la major xarxa internacional d'advocats, ja que cap altre cobreix tants països i ciutats.

Prat Sàbat dona un tracte totalment personalitzat de manera confidencial i privada assegurant en tot moment el compromís amb el representat. Amb seu a la ciutat de Girona, concretament al número 2 de la cèntrica plaça Poeta Marquina, aquesta nissaga d'advocats gironins actua a tot el país i també a escala internacional.