Popmobile és un dels pocs comerços que ja estan oberts per oferir tots els seus serveis amb algunes novetats.

Tenen oberta la botiga de Sant Joan Baptista la Salle 22, en horari de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h de dilluns a dissabte, i a partir del dia 27 obriran la que està situada a la Rambla n. 21, tots els matins de 10 h a 14 h.

Una de les novetats que estan oferint als seus clients és la recollida i entrega a domicili de totes les reparacions del mòbils i també mantenen el servei de «reparació exprés» a totes les seves botigues. A través del telèfon 972296895 els clients poden contactar amb ells per gestionar les seves reparacions.

D'altra banda, Popmobile s'ha adaptat a les noves necessitats del mercat i ha activat una nova àrea de comercialització de productes que protegeixen contra el coronavirus: mascaretes quirúrgiques a 0,75 cèntims (que regalen als seus clients), mascaretes KN95 i molt aviat també disposaran de les famoses mascaretes FFP2. En aquest sentit, ens comenten que han tingut molt bona resposta per part dels seus clients, els quals marxen satisfets i protegits.

Popmobile vol aprofitar per traslladar a la ciutadania tot el seu suport i esperen veure'ns molt aviat. Envien molts ànims a tots els comerciants de Girona, que estan passant una situació francament difícil i que posa en risc la continuïtat de molts comerços.