L'empresa iNET garanteix aquesta actuació mitjançant la neteja amb l'ozó, considerat el biocida més potent que existeix ja que és fins a 1.000 vegades més efectiu que el lleixiu o el clor. Això permet amb aquest sistema destruir qualsevol tipus de virus o bacteri ja sigui en l'aire en qualsevol superfície, segons ens garanteix l'empresa iNET, especialitzada en la neteja, líder en el compromís de la gestió mediambiental i amb un equip humà que aporta la seva experiència i rigor.

La neteja i desinfecció amb ozó s'acaba convertit en molt efectiva ja que en tractar-se d'un gas és capaç d'arribar a qualsevol racó o superfície sense deixar cap tipus de residu. A més, un altre factor a tenir en compte és que és molt respectuós amb el medi ambient. Permet eliminar qualsevol mena de bacteris, espores, patògens, àcars, paràsits, polls, xinxes o fongs i eliminar-los del mobiliari, aire, teixits, entapissats, conductes de ventilació, equips informàtics i altres estris. Per tant la seva efectivitat és elevadíssima. A més, aquesta neteja amb ozó destrueix les olors de pintura, vernissos, vòmits, excrements, escombraries, humitats o sudoració i es pot portar a terme en tota mena d'indústries o establiments comercials.

Es tracta d'una garantia en ple procés de desescalada amb l'objectiu d'assolir la plena normalitat empresarial i comercial i oferir garanties a tost els usuaris i clients.

Per més informació truqueu a l'empresa INET al telèfon 902 636486 o a www.igrup.es