Neix la plataforma web i app lacompra per fer-te arribar a casa de la manera més còmoda i fàcil una curada selecció de comerços d'alimentació de Girona.

Pots comprar a tantes botigues com vulguis mitjançant un únic pagament i lacompra s'encarrega de recollir totes les compres, agrupar-les i emmagatzemar-les per portar-te-les a casa el dia i hora que hagis escollit.

Saps quanta estona trigues anant físicament a comprar a, per exemple, 10 botigues diferents? lacompra et permet estalviar-te tot aquest temps sense renunciar a productes de la millor qualitat i, sobretot, apostant igualment pel comerç local i de proximitat.

Actualment formen part de lacompra 27 botigues d'entre el bo i millor de Girona, i ben aviat n'hi haurà més!

Les entregues a domicili es realitzen de dimarts a dissabte, de 15 h a 20 h, en el dia i franja escollits. I, a més, cada compra és solidària i sostenible: el cost íntegre del servei es destina a la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social mitjançant l'empresa d'inserció Ecosol de Càritas Girona.

Actualment treballa en les següents zones d'entrega: Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sant Gregori, Celrà, Bescanó, Quart, Sant Julià de Ramis, Vilablareix, Fornells de la Selva, Montfullà i Palol d'Onyar.

lacompra és un projecte de l'empresa Interactiu que ha comptat des del primer moment amb la col·laboració d'Urbinium i Bassols Energia.

Fes lacompra a www.lacompra.cat o descarregant-te l'app a Google Play o App Store!