El polígon industrial de Campllong Les Ferreries té pendent d'execució la seva desitjada ampliació. Durant el darrer any s'han produït alguns moviments a la part que s'ha desenvolupat urbanísticament ja que, segons ha confirmat l'alcalde, Lluís Freixas, entre un 15 i un 20 per cent de finques han canviat de propietat. Això vol dir que hi ha ganes per part dels nous propietaris de tirar endavant alguna activitat. Això permet l'Ajuntament afrontar amb cert optimisme el futur i pensar que en un moment o altre es podrà executar el projecte que fa temps que hi ha damunt la taula. Es tractaria de créixer en una superfície de 226.884 metres quadrats. De moment, a poc a poc s'han pogut fer passos. Pe exemple, en el seu moment Urbanisme ja va aprovar el projecte a l'igual que el mateix Ajuntament de Campllong.

En aquest sentit, Freixas ha confirmat que aquests moviments en el canvi de propietat significa que en un moment o altre hi haurà noves edificacions en la part del polígon que es vol desenvolupar. Freixas defensa que el polígon situat dins del seu terme municipal presenta molts avantatges respecte a altres zones industrials. «Està situat en segona línia i a vegades això és millor fins i tot que estar a primera línia». Però sens dubte, el punt fort és la seva bona comunicació amb diferents vies essencials per poder portar a terme una activitat industrial. El polígon de Campllong està situat en un punt estratègic a molts pocs minuts de la carretera N-II, la gran via de comunicació de les comarques gironines, l'autopista AP-7, l'Eix Transversal i l'aeroport Girona Costa Brava. El fet que estigui tant a prop de les principals vies de transport és un fet que les empreses valoren cada vegada més.

Pel que fa a la part ja consolidada del polígon, l'alcalde ha explicat que també s'han consolidat alguns moviments i s'han aixecat noves edificacions industrials. Freixas és optimista de cara al futur pel que fa a la reactivació econòmica i al desenvolupament de tota la zona industrial del municipi. El polígon de Campllong va néixer el 2004 com a fruit de l'escisió del polígon de Riudellots de la Selva. Té una superfície de 243.607 metres quadrats i acull una trentena d'empreses. El polígon ha estat «viu» constantment i tot i les diferents crisis econòmiques que s'han patit sempre la seva activitat ha tirat endavant i s'han implantat noves indústries i negocis. Sempre s'ha intentat portar a terme obres de millora i manteniment. Durant els darrers anys per exemple s'ha substituït tot l'arbrat del polígon ja que havia alguns arbres com ara plataners que havien fet malbé moltes voreres i desaigües. També es va fer la connexió amb el carrer bici de Riudellots per facilitar la mobilitat dels treballadors.

Entre les empreses que hi estan implantades hi destaquen Louis Vuitton, el principal grup de luxe reconegut a escala mundial i que engloba diverses marques de renom internacional com Christian Dior, Moët & Chandon i DKNY, entre moltes altres. En el polígon de Campllong ha trobat totes les necessitats que buscava i de fet es troba en contínua expansió. Actualment aquesta empresa té uns 300 treballadors. Altres empreses de referència en els seus respectius sectors que també estan implantades en aquest polígon són Imnasa, fabricants de nàutica i reparació de grans vaixells, Tecnical dedicada a la maquinària per a la indústria alimentària o Xavier Alsina, el grup dedicat a l'obra civil i edificació amb una trajectòria de més de trenta anys.

Tot plegat indica la bona vida del polígon de les Ferreries de Campllong amb la vista posada en el futur quan es pugui acabar de desenvolupar tota l'ampliació pendent.