El polígon industrial de Sant Jaume de Llierca del Pla del Politger ha renovat tota la seva senyalització tant horitzontal com a vertical amb l'objectiu de facilitar la mobilitat per l'interior dels carrers i fer-los més segurs. Aquesta era una inversió que estava pendent i que ha inclòs també canviar el sentit d'algunes vies del polígon. El Pla del Politger és un punt important d'entrada i sortida de molts camions i vehicles de gran tonatge i es feia molt necessari adequar la senyalització. Quedarà pendent la senyalització exterior des dels accessos a l'A-26, una demanda que mantenen els empresaris.

D'altra banda, ha quedat descartada que la projectada planta de triatge de la Garrotxa es faci en el sector nord del Politger. L'oposició és tant dels veïns de la zona de Montagut i Oix com dels mateixos empresaris del polígon. En el fòrum d'empresaris del polígon, una eina de diàleg on hi són presents les indústries i l'Ajuntament i que es reuneix periòdicament, ja va quedar clar que no es volia aquesta planta, ja que suposaria un trànsit de camions de deixalles molt important. Queda pendent si la planta es podria fer al sector sud del polígon però en aquest cas s'ha fet un altre pla especial i s'està a l'espera d'algun altre moviment i al·legacions.

L'alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol, ha confirmat també la voluntat que en un futur el polígon pugui créixer en 6 o 7 hectàrees més. El polígon del Pla de Politger va començar a rebre les primeres empreses i indústries fa 40 anys. Durant aquest temps ha anat creixent a un bon ritme i s'ha convertit en un pol d'atracció econòmica i un referent dins de la comarca de la Garrotxa. Es tracta d'una zona industrial amb molt potencial i per tant queda oberta la possibilitat que en un futur, de moment sense data concreta, pugui ampliar-se el nombre de superfície.

L'origen del polígon industrial de Politger a Sant Jaume de Llierca és el resultat de la cessió a l'Ajuntament de 3,5 hectàrees de terrenys al costat de l'N-260. La cessió va ser feta per l'empresa tèxtil Successors de Bonaventura Brutau el febrer del 1980. Uns cinc anys més tard, el polígon va començar a acollir indústries. Això no obstant, el 1985 encara no hi havia cap empresa, mentre que el 1989 n'hi havia almenys quatre. Ara, acull 23 empreses, entre les quals hi ha factories dedicades al metall de molta importància. A partir dels anys 90, el polígon va tenir ampliacions sobre la base de canviar la qualificació de terrenys rústics a industrials. El febrer del 2001, el Govern va destinar 545 milions de pessetes per al polígon industrial de Politger. El motiu era urbanitzar i fer zones verdes a 13 hectàrees de terrenys agrícoles que havien estat canviats a sòl industrial. Llavors el polígon tenia més de 40 hectàrees i estava repartit en una part nord propera a Montagut i una part sud propera al Fluvià i era la reserva de sòl industrial de la comarca.