Sant Gregori està treballant en el projecte per acabar de desenvolupar el polígon de la Joeiria situat a l'entrada del terme municipal i ocupat ja per diverses empreses. La voluntat de l'Ajuntament és tirar endavant aquesta ampliació durant els propers anys i consolidar el creixement industrial de manera ordenada. Ara més que mai els municipis busquen ser un pol d'atracció econòmica i Sant Gregori no es vol quedar enrere. Té condicions per poder desenvolupar aquesta àrea industrial de la Joieria on ja hi són presents des de fa temps diverses indústries.

Una de les majors potencialitats i condicions és la proximitat del polígon amb un important nus de comunicacions com és l'autopista AP-7. El polígon està situat a molt poca distància d'un dels accessos a l'autopista i, per tant, la comunicació està assegurada. Aquest és un valor afegit a aquesta àrea industrial i molt ben valorada per les empreses.

El polígon està situat al pla de Domeny a banda i banda de la carretera GI-531, just abans d'arribar al poble de Sant Gregori. És una zona industrial multi sectorial amb empreses de diversos àmbits, des de petites empreses a multinacionals. S'hi poden trobar empreses dels camps de la logística i distribució, de l'alimentació, de la construcció, de metal·lúrgia, fusteria o electromecànica, entre d'altres, segons la informació facilitada per l'Ajuntament.

En aquesta mateixa zona del municipi de Sant Gregori, el pla de Domeny, principalment a la part sud hi ha prevista per desenvolupar (aprovat per POUM) una superfície industrial de més de 308.000 m2 que permetria l'arribada de noves empreses a Sant Gregori. A la part nord també hi ha una nova zona per desenvolupar, més petita de poc més de 58.000 m2, segons ha confirmat l'Ajuntament. En aquest sentit, l'alcalde Quim Roca, s'ha mostrat esperançat en tirar endavant els tràmits per completar el desenvolupament d'aquesta zona industrial per atraure noves empreses al municipi. Roca confia plenament en les possibilitats de Sant Gregori per tirar endavant aquest projecte de futur i ser un pol d'atracció d'empreses. A més de ser un benefici per al municipi també ho pot ser per extensió per a tota la comarca.

Les empreses han respost a aquesta confiança i la prova és que una de les empreses més grans que han escollit Sant Gregori per situar-hi una de les seves factories és Arconvert (Manter), una multinacional amb seu a diferents paisos. A Sant Gregori produeix material autoadhesiu i paper per a l'etiquetatge de productes de diferents empreses de tot el món. Es va establir al municipi l'any 2006. La nova fàbrica, va permetre, juntament amb les novetats tecnològiques incorporades fan que hagi esdevingut un centre de producció pioner en el seu sector. Té una plantilla de més de 260 persones i l'any 2018 va registrar unes vendes per valor de 189.246.578 euros (dades elEconomista.es). Actualment se situa entre les 15 empreses més importants de la província de Girona i ocupa la primera posició a nivell sectorial, segons dades facilitades per l'Ajuntament.

D'altra banda, Sant Gregori disposa d'un servei de viver d'empreses. Segons s'explica al web municipal l'objectiu d'aquest viver en format coworking és facilitar un espai de treball obert per a emprenedors de qualsevol edat que vulguin iniciar o portin a terme un projecte empresarial al municipi. Es prioritzen primer lloc a emprenedors del municipi de Sant Gregori, en segon lloc de municipis de la vall de Llémena i en tercer lloc d'altres municipis d'arreu, en aquest ordre. L'espai funciona amb diferents taules de treball que es posen a disposició dels emprenedors que ho demanen. L'espai consta de 8 taules de treball individuals, sala d'espera; sala de reunions equipada amb projector per a presentacions; i serveis. L'equipament compta amb els serveis generals de connexió a internet per fibra òptica i wi-fi, sistema de climatització, espai de fotocopiadora/impressora i alarma. L'espai compta actualment amb 5 empreses que estan desenvolupant els seus projectes empresarials i de diferents sectors econòmics: des d'enginyers, dissenyadors, organitzadors d'esdeveniments esportius i una empresa comercial especialitzada en maquinària agrícola.