Papasey Advocats representa un assessorament integral dins d’un equip de col·laboradors que treballa pels interessos del client. Els nostres principis són la transparència, la confidencialitat i l’eficàcia.

L’EMPENTA DE LA JOVENTUT

És un despatx multidisciplinari amb col·laboracions externes en relació amb l’assessorament fiscal, mercantil i laboral. La unió entre els advocats permet una perspectiva més àmplia en la gestió de les negociacions i l’estudi del cas per aconseguir la millor preparació i protecció de la defensa dels interessos dels nostres clients.

Dídac Papasey Blancafort, és Advocat membre de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona, llicenciat en dret i graduat en el Màster de l’advocacia per la Universitat de Girona. Està especialitzat en dret de família i participant del SCAF (Societat Catalana d’Advocats de Família). També està especialitzat en dret penal, i en la defensa jurídica del menor i de la violència de gènere. Dídac Papasey Blancafort ha realitzat també dins de la seva formació un curs en dret penitenciari.

​Papasey assegura que «la dedicació i l’atenció al client en el sentit de comprendre els seus temors, problemes i dubtes, ens fa més humans en ser conscients que a part de la nostra professió tècnica i jurídica oferim un acompanyament personal».

«Sovint els clients ens pregunten quin és el nostre valor afegit o quin es el nostre punt fort, i només podem respondre que, més enllà de la professionalitat que oferim, sempre volem tenir un tracte proper i humà amb tots ells, als quals prestem els nostres serveis, ja que en tot procediment hi ha intrínsecs components emotius i diferents estats d’ànim segons cada cas», ha afegit.

En aquest sentit, afirma que «en cada un d’aquests és quan empatitzem amb els nostres clients i recordem que a part de les complicacions judicials, el tracte humà i proper ajuda sense dubte a superar les adversitats que tenen alguns procediments, tant judicials com extrajudicials». En aquesta mateixa línia considera que «a més a més, cal dir que aquesta proximitat proporciona grans avantatges durant el procediment».

DRET PENAL

La defensa i l’assessorament penal inclou tota classe de delictes, siguin lleus, menys greus o greus. Tant des de la defensa dels encausats com dels perjudicats i/o les víctimes.

DRET DE FAMILÍA

Divorcis, regulació de guarda, custodia i aliments de fills no matrimonials, parelles de fet, modificació de mesures derivades d’una sentència de divorci, acords en previsió de ruptura i execucions judicials d’aquests títols.

DRET CIVIL

Assessorament previ, contractació, reclamació de quantitat, comunitats de propietaris, arrendaments urbans, successions, herències, etc.

ACCIDENTS DE CIRCULACIÓ

Reclamació de danys personals i materials derivats d’un accident de circulació.

DRET MERCANTIL – SOCIETARI

Creació i dissolució d’empreses, reclamació d’impagats, procediments judicials, resolució de conflictes, transmissió de participacions o accions entre socis, reclamació de quantitat, pactes para socials, etc.