Ja és aquí el Kit Digital, el programa extraordinari d’ajudes econòmiques per a la digitalització de pimes i autònoms finançat pels Fons de Recuperació Next Generation EU amb més de 3.000 milions d’euros. T’expliquem tot el què has de saber per gaudir de la teva subvenció a fons perdut fàcilment i sense cost gràcies a KitDigital.cat.

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol i té com a objectiu impulsar una millora de la productivitat i la competitivitat de les empreses beneficiàries millorant la seva maduresa digital.

A qui va dirigit i quins imports s’atorguen?

Autònoms, microempreses i pimes de fins a 49 treballadors, independentment del seu sector o del tipus de negoci. L’import de la subvenció varia segons el nombre d’empleats:

  • 12.000 € per a petites empreses entre 10 i 49 empleats
  • 6.000 € per a petites empreses entre 3 i 9 empleats
  • 2.000 € per a autònoms i petites empreses fins a 2 empleats

Es pot comprovar ràpidament si es compleixen els requisits a través del web de KitDigital.cat

Quines solucions subvenciona?

Solucions digitals com web o botiga online, gestió de xarxes socials, gestió de processos, facturació electrònica, control horari i RRHH, control d’inventari, reserva d’hores online o CRM per a la gestió de clients i proveïdors, entre d’altres.

La plataforma KitDigital.cat, creada per l’empresa Interactiu, es presenta com la millor opció per sol·licitar i implementar el Kit Digital gràcies a avantatges exclusius i propostes úniques de valor.

Només et cal omplir el breu formulari que trobaràs a www.kitdigital.cat perquè s’iniciïn els tràmits de la teva subvenció quan s’obri la convocatòria corresponent. KitDigital.cat es fa càrrec de tot, estalviant-te un munt de temps i de gestions, gràcies a una solució global que inclou la sol·licitud, l’aplicació i la justificació de la subvenció.

Totes les solucions digitals que podràs contractar sense cost a KitDigital.cat compten amb característiques addicionals a les requerides pel programa Kit Digital per tal de garantir que el procés de digitalització de la teva empresa et permetrà estar un pas per davant de la competència.

Aquestes solucions seran presentades durant el mes de febrer i han estat dissenyades per un equip de més de 25 professionals que ja compta amb 15 anys d’experiència i més de 3.000 projectes de digitalització realitzats amb èxit.

No deixis escapar l’oportunitat única que suposa el Kit Digital i sol·licita’l ja a KitDigital.cat. Les subvencions s’atorguen per ordre de sol·licitud i actualment ja hi ha més de 1.500 empreses que l’han sol·licitat a través d’aquesta plataforma. Afanya’t i no et quedis sense!

Fins a 12.000 euros a fons perdut per digitalitzar el teu negoci