"Em penedeixo d'algunes coses que no hauria d'haver dit", ha reconegut Bush, en una entrevista a la cadena CNN recollida per Europa Press. En aquest sentit, es va referir concretament a dos dels seus més comentats comentaris, com els que va pronunciar respecte a la captura del líder d'Al-Qaida, Ossama bin Laden, a qui va reclamar "viu o mort".

Alhora, Bush es va mostrar penedit d'haver declarat "missió complerta" l'1 de maig de l'any 2003, quan va donar per acabades les operacions a gran escala en la guerra de l'Iraq. El president es va expressar així des del vaixell militar Abraham Lincoln i ahir va subratllar que el seu missatge estava únicament dirigit a "la tripulació". D'aquesta frase es va treure, segons la seva opinió, "que Bush pensava que la guerra de l'Iraq havia conclòs", però sosté que "mai" va dir això.

Després d'un acte d'homenatge el dia dels Veterans, i malgrat els punts dolents dels seus dos mandats, Bush es va manifestar "orgullós d'haver estat el comandant en cap d'una població tan generosa i valent que servirien voluntàriament al país en temps de guerra". "Estic orgullós quan veig a gent que alimenta als famolencs. Estic orgullós quan estic a Àfrica i veig a voluntaris ajudant a ciutadans que moren de sida", va afegir.