El jutge instructor del cas Són Oms en el Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB), Antonio Federico Capó, va dictar ahir llibertat provisional amb fiança de 100.000 euros, enfront dels 800.000 que demanava la Fiscalia Anticorrupció, per a l'exdiputat d'UM Bartomeu Vicens, principal imputat en el cas de presumpta corrupció ordida en els noranta entorn de la requalificació del polígon de Palma.

El president rus, Dmitri Medvédev, va remetre ahir a la Duma o Cambra de Diputats una esmena constitucional per augmentar de quatre a sis anys el mandat presidencial. Medvédev, en el poder des de maig passat, va sorprendre tothom en proposar la reforma d'aquest article constitucional fa una setmana en el seu primer missatge sobre l'estat de la nació en presència dels alts funcionaris del país al Kremlin.

Jesús Neira ha tornat a ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital ?Puerta del Hierro, on està sedat i amb ventilació assistida, després que diumenge passat patís una crisi. Segons va explicar la família, diumenge passat a la nit el professor va patir una crisi respiratòria i els metges van haver d'administrar-li calmants i, en veure que no millorava, dilluns al matí van decidir ingresar-lo de nou a l'UCI.

El príncep Carles d'Anglaterra i la seva dona Camilla van acompanyar ahir el president francès, Nicolas Sarkozy, i Carla Bruni, en la cerimònia commemorativa del 90è aniversari de l'armistici que va posar fi a la I Guerra Mundial. Al costat d'altres líders europeus, el cap d'estat francès va trencar la tradició i va presidir la cerimònia per primera vegada a la fortalesa de Douamont, al costat de l'escenari de la batalla de Verdú.