Un o diversos lladres van robar ahir un cotxe a la porta d'una guarderia d'Oriola (Alacant). Dins del vehicle hi havia una nena de cinc anys, que poc després va aparèixer lliure i il·lesa al costat d'una casa habitada.

Fonts policials van informar que els fets van tenir lloc dilluns al matí, poc abans de les nou, quan la mare va aturar el cotxe, tipus monovolum, al costat de l'entrada a una escola infantil de la pedania del Molins, per deixar allà la seva filla petita.

La dona va deixar el cotxe amb les claus posades i el motor encès, mentre que a la part del darrere hi havia una altra filla, de 5 anys, a qui tenia previst portar a continuació fins al col·legi.

Segons la mateixa font, el lladre o lladres devien apoderar-se del vehicle sense adonar-se de la presència de la menor, ja que pocs minuts després després la van deixar al costat d'un habitatge de la mateixa pedania, i li van dir a la nena que truqués a la porta perquè avisessin els seus pares.

La menor, d'una família espanyola de la mateixa pedania, es troba en "perfectes" condicions físiques i va ser lliurada als seus cercles pròxims poc després.

El Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil han desplegat un dispositiu de recerca per la zona que encara no ha donat resultats positius.