25 de novembre de 2008
25.11.2008
Veneçuela

Chávez considera que el seu partit ha obtingut una "gran victòria" en les eleccions regionals

25.11.2008 | 10:43

El president veneçolà, Hugo Chávez, va presentar ahir un balanç dels resultats obtinguts a les eleccions regionals celebrades diumenge, en què va destacar que les forces bolivarianes van incrementar aquest any un 20 % de vots en relació amb els obtinguts a les eleccions del passat 2007

El president va precisar que els vots aconseguits pel Partit Socialista Unit de Veneçuela (PSUV) sumen un total de 5.504.902, d'acord el resultat de la primera totalització emesa pel Consell Nacional Electoral, "faltant només percentatges molt baixos d'algunes actes".

Segons la seva opinió, l'oposició va disminuir el seu percentatge de sufragi en un 10 %, que en vots supera més dels quatre milions. "És a dir que la diferència és de 1.300.000", va explicar, i va emfatitzar en una trobada sostinguda amb mitjans internacionals i locals a Miraflores que amb els resultats obtinguts en els comicis del 23 de novembre "ha quedat demostrat que està profundament consolidada la Revolució Bolivariana a Veneçuela".

Sobre aquesta qüestió, Chávez va assenyalar que el poder popular i la democràcia veneçolana es mantenen ferms al país i que l'oposició no té "ni un només espai guanyat". A més va afegir en declaracions a l'Agència Bolivariana de Notícies, recollides per Europa Press, que les forces opositores controlaven fins a aquest diumenge set governacions i que els resultats electorals els van deixar només cinc governacions a les seves mans.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema