Un presumpte atracador va morir i un altre va resultar greument ferit durant un tiroteig registrat a Petrer (Alacant) en el qual també va patir ferides un agent del Cos Nacional de Policia, minuts després d'haver-se produït un atracament en una entitat bancària. L'atracador mort és un home de mitjana edat, mentre que el seu company ferit, amb una edat aproximada d'uns 55 anys, presenta dos impactes de bala en el tòrax i fractura en els dos húmers. Aquest darrer va ser traslladat a l'Hospital Comarcal d'Elda i el seu estat de salut era "crític" a l'hora de tancar aquesta edició. Així mateix, un agent de la Policia Nacional va resultar ferit en una cama.

El succés es va produir poc abans d'un quart de tres de la tarda, quan dues persones van intentar atracar una entitat d'estalvis situada al carrer Comparsa Barbarescos de l'esmentada localitat alacantina. Fins al lloc de l'atracament es van desplaçar agents de la Policia Local i del Cos Nacional de Policia i, per causes que no van ser concretades, els atracadors i els agents van iniciar un tiroteig.

Una de les persones que es trobava a l'interior de l'entitat d'estalvis en el moment en el qual es va produir l'atracament, que es va identificar com a Antonio, va assegurar que "s'han viscut moments de molta tensió i por" dins del banc.