Està previst que el vol que porta de tornada els espanyols arribi a Madrid entre les 14.00 i les 15.00 hores, segons han informat a Europa Press fonts del Ministeri d'Exteriors.

En aquest avió, hi viatja part de la delegació madrilenya que es va haver de quedar al país i entre els quals es troben l'alcalde de Majadahonda, Narcís de Foxá; el president de la CEIM, Arturo Fernández; el president de la Cambra de Comerç, Salvador Santos Campano; la seva cap de premsa, Covadonga Fernández; la directora de Comunicació de la Comunitat de Madrid, Isabel Gallego, el fotògraf de la presidenta, Carlos Iglesias, i dos membres de l'equip de comunicació de la Comunitat de Madrid, entre d'altres.

Encara resten al país els empresaris espanyols Álvaro Rengifo i Alejandro de la Joya, que es trobaven atrapats a l'hotel Trident Oberoi.

Els primers espanyols a arribar procedents de Bombai van ser cinc membres del Govern de la Comunitat de Madrid, entre ells la presidenta Esperanza Aguirre, que van tocar terra ahir a la terminal 1 de l'aeroport Madrid-Barajas en un vol procedent de Bombai que va fer escala a Zuric.

Aguirre va arribar acompanyada per tres membres de la delegació amb la qual va viatjar a l'Índia: el seu cap de gabinet, Regino García- Badell; el president de Promomadrid, Jesús Sáinz; i l'assessora de l'agència Bárbara Cabrera.