Nou atemptat suïcida a la capital afganesa, Kabul, on almenys set persones, quatre d'elles civils, van perdre la vida i altres 20 van resultar ferides quan un cotxe bomba es va llançar contra un comboi militar que circulava prop de l'ambaixada dels Estats Units. L'atac es va produir en una jornada festiva per al personal de la legació per la commemoració del Dia d'Acció de Gràcies.

El conseller reial marroquí Abbas Jirari ha instat a augmentar els esforços per "alliberar el presidi ocupat", en referència a la ciutat autònoma espanyola de Ceuta.

L'Audiència Nacional ha condemnat Victòria Gómez Méndez, membre dels Grapo, a set anys de presó i a indemnitzar l'Estat amb 724.501 euros.

L'Ertzaintza va detenir ahir dos homes de 21 i 20 anys i una dona de 19, parella d'un d'ells, per la seva implicació en l'assassinat a trets d'un veí de Bilbao a qui devien diners, el cadàver del qual van enterrar en una zona de muntanya de Sopuerta (Biscaia). Segons la hipòtesi que estudien els investigadors de la Policia basca, l'assassinat va tenir lloc al passat 11 de novembre.

El ministeri d'Interior ha estat condemnat per un jutjat de Madrid a readmetre a un traductor d'àrab que va ser acomiadat el mes de juliol passat després d'haver treballat quatre anys sense contracte en la Comissaria General d'Informació a Madrid, cobrant "en negre" uns 730 euros al mes. La sentència ha condemnat la Policia a readmetre'l i a pagar-li el salari que va deixar de percebre.