Tres dels afortunats en el sorteig de Reis s'han acostat fins a l'administració de loteria número 23 de Terrassa per celebrar que han guanyat la grossa de la rifa, amb el número 28.920. Un d'ells, de nom David, de 23 anys i veí de Sabadell, ha explicat visiblement emocionat que els 200.000 euros que ha guanyat serviran per «ajudar la seva família», que es troba en una situació econòmica angoixant, ja que el seu pare està a l'atur i la mare treballa netejant domicilis particulars. Un altre dels premiats, Juan Ruiz, d'uns 60 anys, ha explicat que amb aquests diners «taparà forats», mentre que Fèlix, també jubilat, diu que es comprarà un cotxe nou.

Quan s'ha conegut la notícia que el 28920 havia estat el número premiat amb la grossa del sorteig de Reis, tres dels afortunats s'han acostat fins a l'administració número 23 de Terrassa, «La Bona Sort», situada en un supermercat Eroski, a l'Avinguda del Vallès 484. Júlia Antequera i la seva germana, que regenten el negoci, han hagut de celebrar que han repartit el premi al pàrquing del centre comercial, ja que en ser dia festiu estava tancat. Antequera, que està en avançat estat de gestació i està previst que doni a llum d'aquí tres setmanes, ha dit que «el seu nen» li ha portat sort.

Una trentena de curiosos i tres dels afortunats s'han acostat fins a les portes del centre comercial, on s'han pogut viure escenes d'alegria i brindis amb cava.

Un d'ells, de nom David i que té 23 anys, ha explicat plorant que aquest premi servirà per alleugerir una situació econòmica angoixant, ja que el seu pare està l'atur i la seva mare neteja en domicilis particulars. David, que és veí de Sabadell, ha comentat que aquest matí s'ha aixecat per veure el sorteig en directe per la televisió i que quan ha vist que tenia el número afortunat «ha trencat a plorar d'emoció».

Al seu costat, Juan Ruiz, un home d'una seixantena d'anys i veí de Terrassa, ha explicat que destinarà aquests diners a «tapar forats». Visiblement nerviós, ha dit que és ascensorista però que està de baixa des de «fa molt de temps». Com cada any, Ruiz ha agafat un dècim en el qual la suma de les seves xifres donés 21.

Un altre dels premiats, Fèlix, és un jubilat de la Phillips des de fa set anys, i ha explicat que amb els diners que ha guanyat al sorteig de Reis es comprarà un cotxe nou perquè el que té ara «és molt vell». Fèlix ha sigut l'únic dels premiats que s'ha acostat fins a l'administració de loteria amb el dècim premiat, ben embolicat en una bossa de plàstic.