L'administració de loteria La Bruixa d'Or repartirà uns 9 milions d'euros en premis menors gràcies a la terminació en 20 del primer premi del sorteig del Nen. Xavier Gabriel, responsable de l'administració de Sort, ha dit que aquest acabament en 20 és en el que més juga la Bruixa d'Or. D'aquesta manera més de la meitat dels diners que la Bruixa d'Or ha ingressat pel sorteig del Nen, uns 12 milions d'euros, retornaran als seus clients en forma de premis menors. Gabriel ha dit que en repartiran entre 8 i 9 milions d'euros en terminacions. Gabriel ha explicat que no haver donat cap premi important aquest any farà augmentar les vendes de La Bruixa d'Or.

Gabriel ha explicat que aquest any la Bruixa d'Or ha venut uns 12 milions d'euros de loteria pel sorteig del Nen, xifra que representa incrementar en un 9% la venuda l'any passat. De cara al futur Gabriel es mostra optimista i pronostica un augment de vendes de cara als propers sortejos. Xavier Gabriel explica que molts anys en blanc una administració que ven tanta loteria no hi pot estar per tant els clients segueixen confiant en la sort de la seva administració que en la seva curta història ha repartit uns 26 premis importants.

Gabriel ha explicat que no «pretén» ni «vol» donar sempre premis i ha aprofitat per felicitat a l'administració de Terrassa on ha caigut el primer premi del sorteig del Nen.

Xavier Gabriel ha recordat que hi ha molta gent d'arreu pendent de la Bruixa d'Or donat que és l'administració que ven més loteria de l'Estat, superant una facturació anual de 110 milions d'euros. Pel que fa a clients en té més de 10 milions repartits per tot el món donat que el 85% son clients virtuals.

Pel que fa al 2009, confia en la fidelització dels seus clients en incorporar-ne de nous dels països asiàtics donat que ha traduït la pàgina web de l'administració als xinés i confia en captar els 124.000 asiàtics que resideixen a Espanya.

De tota manera no haver donat cap premi no ha evitat que el propietari de l'administració de Sort obris una ampolla de cava i brindes amb les persones que s'havien reunit davant de l'administració per seguir el sorteig en unes carpes habilitades per l'ocasió. Amb un brindis i un tall de tortell de reis, Xavier Gabriel ha donat per acabats els dos sortejos més importants, el de Nadal i el de Reis, veient com la sort passava de llarg de Sort.