Un treballador de la construcció que va comprar un dècim del 28920 a Terrassa, número premiat amb el primer premi del Sorteig de Reis, ha assegurat que ja ha avisat al seu cap que demà no anirà a treballar.

Un altre obrer, Juan López, de 59 anys, també ha acudit avui a les portes de l'Administració 32 de Terrassa, on va comprar cinc dècims del número premiat, pels que rebrà un milió d'euros, diners amb el qual es comprarà «una casa i un cotxe».

López a més arribarà demà a la feina disposat a negociar amb els seus caps una prejubilació, ha assegurat, animat pel premi dels cinc dècims que ha comprat. Per a alguns a més d'un premi el fet de tenir un dècim del sorteig de Reis ha estat un regal, ja que un premiat compleix just avui 74 anys i una altra, Remedios Pérez, que va comprar un dècim sense dir-li res al seu marit, l'ha portat avui a l'Administració 32 per celebrar-ho i demostrar-li el seu amor.

N'hi ha que tenien clar que no volien comprar un dècim qualsevol sinó un del primer premi dels Reis. Eleuterio Santolaria va arribar fa setmanes a l'Administració 32 demanant-li a la seva propietària, Piedad Antequera, un dècim del primer premi, i va assegurar-li que li tornaria si no resultava premiat.

Santolaria, que només va comprar un «perquè l'economia no dóna per més», estava a casa seva mirant el sorteig i, en sentir el número premiat, ha saltat «del sofà». Natural de Sòria i resident a Terrassa des de fa 32 anys, Santolaria pagarà amb el premi la hipoteca del pis de la seva filla, entre d'altres coses.