07 de gener de 2009
07.01.2009

De la Vega s'allotja en un dels hotels de Bombai atacats el 26 de novembre

La vicepresidenta afirma que vol demostrar que els terroristes "no poden alterar la normalitat democràtica"

07.01.2009 | 01:00

En la segona etapa del seu viatge oficial a l'Índia, la vicepresidenta primera del Govern, María Teresa Fernández de la Vega, va elegir ahir per a la seva estada a Bombai l'Hotel Taj Mahal, un dels objectius dels atemptats que el passat 26 de novembre a la capital financera de l'Índia van deixar un balanç de 180 morts. "En la política, com en la vida, els gestos són importants", va assenyalar la vicepresidenta, que va explicar que l'elecció té per intenció demostrar que els terroristes "no poden ni podran alterar la normalitat democràtica".
L'hotel en el qual van perdre la vida 32 persones en els atemptats de novembre a Bombai i en el qual una delegació espanyola, encapçalada per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, es va veure atrapada pels terroristes, va ser el lloc on també es va allotjar la delegació espanyola que acompanya De la Vega en el seu viatge oficial a l'Índia, en una mostra de solidaritat al Govern indi i de normalitat democràtica. "En la política, com en la vida, els gestos són importants. Per això som aquí", va afirmar la vicepresidenta.
"Els terroristes no aconseguiran véncer la voluntat dels ciutadans lliures de conviure en pau. En aquesta ciutat i en aquest país, en la major democràcia del món, vull reiterar al Govern i al poble indi la solidaritat d'un poble, l'espanyol, que sap el que significa combatre el terror", va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema