Nova fita en la guerra declarada entre l'Estat mexicà i el narcotràfic. Un grup d'encaputxats va llançar ahir un atac contra una delegació de la cadena de televisió Televisa a la ciutat de Monterrey, i es va convertir en el primer mitjà de comunicació atacat pels narcos mexicans. En l'atac es van produir nombrosos danys materials, però no va es va haver de lamentar cap víctima ni ferits. A més, els delinqüents van deixar una nota escrita al lloc dels fets en la qual exigien que deixessin de transmetre notícies sobre els narcos i que dediquessin més atenció als dirigents corruptes de l'administració.

El director de notícies de la televisió local, Francisco Cobos, va assegurar que "homes encaputxats que viatjaven en dues camionetes van atacar" les instal·lacions de la cadena, citant testimonis i el guàrdia de seguretat del mitjà, que estava present. El grup d'encaputxats va llançar una granada contra les instal·lacions de la delegació de Televisa a Monterrey, i van disparar algunes ràfegues de trets, que van ocasionar danys a l'edifici i en una dotzena de vehicles que estaven estacionats a la zona on es va realitzar l'atac.

Cobos va explicar que l'accés a la delegació va rebre almenys 12 impactes de bala, i que a la zona de les càmeres hi havia un forat on va esclatar la granada, però va assegurar que no hi ha persones ferides perquè "la granada va caure en una zona on no hi havia ningú". No obstant això, una reportera de la cadena va haver de ser atesa pels serveis mèdics a causa d'una crisi d'ansietat. La Procuradoria General de la República (PGR) va anunciar que està portant a terme una investigació.