El temporal de neu, que fins i tot va arribar ahir a la Platja de la Concha de Sant Sebastià, ha provocat que l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) mantingui 25 demarcacions en situació d'alerta. A la matinada d'ahir el mercuri va baixar fins als tretze graus negatius a la localitat de Navacerrada (Madrid) i els vuit també negatius en capitals de l'interior com Albacete o Conca.

Madrid ha nomenat Jesús Neira, el professor agredit per defensar una dona maltractada, president del Consell Assessor de l'Observatori de Violència de Gènere.

Cinc persones de Sevilla estan a disposició judicial per fer-se passar per guàrdies civils i col·locar controls d'alcoholèmia el Dia dels Sants Innocents.

Espanya ven a l'Iran el 79,2% dels productes i tecnologia de doble ús que fabrica i que estan inclosos en l'informe sobre les exportacions d'armament del primer semestre de 2008 que ha donat a conèixer el Govern. Per aquest material, que pot englobar des d'equips nuclears fins a substàncies químiques i components electrònics, l'Iran ha pagat un total de 36,4 milions d'euros.

Els advocats dels acusats per l'assassinat de Mari Luz Cortés -Santiago del Valle, la seva germana Rosa i la seva dona, Isabel García- afirmen que les proves d'ADN practicades als pèls i teixits trobats en algunes de les seves pertinences no els impliquen directament en els fets. Ahir es va decretar per part del Jutjat d'Instrucció número 1 de Huelva l'aixecament del secret de sumari.