10 de gener de 2009
10.01.2009
Declaracions

El PP diu que "passi el que passi, Magdalena Álvarez sempre garanteix el caos"

10.01.2009 | 16:40

El portaveu del grup popular a l'Assemblea de Madrid, David Pérez, ha considerat avui que "passi el que passi", la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, "sempre garanteix el caos", referint-se als problemes que es van viure ahir en les carreteres de la regió i a l'aeroport de Barajas que van donar lloc a un intercanvi d'acusacions entre les administracions implicades per la responsabilitat del succeït.

"Davant de qualsevol situació, sempre que hi ha un problema que afecti a Foment o una obra que depèn d'aquest Ministeri, Magdalena Álvarez és sempre garantia de caos", ha considerat Pérez, qui ha apuntat que "no hi ha hagut ni una sola crisi que afectés al Ministeri de Foment que no se saldés amb un desastre d'imprevisió, seguit sempre de les degudes excuses, el desviament de responsabilitats i els atacs al PP".

Així, ha opinat que "aquest patró d'actuació ja s'ha convertit en una desgràcia per als espanyols" que, segons la seva opinió, pateixen "la incompetència d'Álvarez i la seva absoluta falta d'escrúpols a l'hora d'assumir cap responsabilitat". "Imprevisió, incompetència i prepotència constitueixen la forma de gestionar d'Álvarez, i això no pot ser", ha assenyalat.

Pérez també s'ha preguntat "què ha de passar perquè Magdalena Álvarez dimiteixi o sigui cessada, després que hagi fracassat i ocasionat perjudicis als ciutadans en tots els àmbits de la seva competència i haver estat reprovada per diverses Cambres".

Finalment, ha afirmat que "els espanyols ja saben que quan hi ha un problema que afecti a Foment, una obra que sigui de la seva competència o una, gestió que depengui del seu Ministeri, Magdalena Álvarez sempre garantirà el caos, amb els corresponents perjudicis als ciutadans".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook