Un home de 41 anys i la filla de nou anys van morir ahir al municipi mallorquí de Maria de la Salut per inhalació de monòxid de carboni, segons fonts d'emergències. La mare de la nena, amb pronòstic reservat, va ser traslladada a l'hospital d'Inca. Els cossos van ser trobats per un familiar de les víctimes, d'origen equatorià, qui va trobar els cadàvers del pare i la nena, i la mare plorant al llit, tots en la mateixa habitació.

Rússia i Ucraïna van signar ahir per segona vegada un acord per reprendre el subministrament de gas rus a Europa al marge del conflicte entre Moscou i Kíev, segons va confirmar Alexander Medvedev, el vicepresident del consorci estatal rus Gazprom, que reprendrà el subministrament avui. A la imatge, instal·lacions de Gazprom a 200 metres de la frontera ucraïnesa.

Un home de 30 anys va ser detingut com presumpte autor de la mort d'una dona de 23 anys i de causar ferides greus a altra jove de 29 anys, ambdues propietàries d'un pub a Paiporta, possiblement per un mòbil sentimental, segons investiga la Guàrdia Civil. Els amics de la jove es van concentrar ahir a la tarda per fer cinc minuts de silenci.

L'organització no governamental Amnistia Internacional (AI) va demanar ahir al Govern que encarregui una investigació independent per aclarir si policies espanyols van interrogar entre 2002 i 2004 presos de Guantánamo, com sosté un dels exreus, Lahcen Ikassrien, que va passar tres anys i mig en aquell centre de detenció nord-americà a Cuba.

La Policia Nacional creu que el tiroteig que es va produir diumenge a la nit enfront de la discoteca Heaven- Sala Palace de Madrid i que va posar fi a la vida de dues persones va estar causat per una baralla entre un clan búlgar i la banda coneguda com Los Miami, enfrontats per controlar la seguretat dels locals nocturns de la capital espanyola.