13 de gener de 2009
13.01.2009
Conflicte palestí

L'exèrcit israelià mata 30 homes armats i un soldat resulta ferit de gravetat a Gaza

13.01.2009 | 13:30

Les tropes israelianes han acabat amb la vida de 30 homes armats en les últimes hores a la Franja de Gaza, mentre que un soldat hebreu ha resultat ferit de gravetat en una operació a un habitatge durant el divuitè dia d'ofensiva militar.

El soldat ha estat ferit en una explosió de bombes trampa en una casa de la Franja. Dos militars han estat ferits de caràcter moderat. Tots ells han estat traslladats a un hospital, on romanen ingressats, segons la premsa local.

Mentre, la infanteria, tancs i les unitats d'artilleria i intel·ligència van continuar la passada nit amb l'operació contra Hamas, en què van mantenir un enfrontament amb milicians que disparaven des del complex d'una mesquita.

Així mateix, l'exèrcit ha informat que les tropes van descobrir un túnel excavat prop de la tanca de seguretat que separa el nord de Gaza d'Israel. Els soldats van disparar tres homes armats i van confiscar gran quantitat d'armes.

Per la seva banda, la força aèria va continuar el seu bombardeig contra objectius insurgentes al llarg del territori palestí. En total, van ser atacats 60 objectius dintre de la Franja.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook