05 de març de 2011
05.03.2011

Acusen un nen de 12 anys d'assassinar els seus pares i ferir els germans als EUA

05.03.2011 | 01:00

Un nen de 12 anys d'edat d'un petit poble rural a Burlington, Colorado, ha estat acusat de presumptament matar a trets els seus pares i ferir de gravetat dos dels seus germans, segons informava ahir The Guardian en la seva edició digital.
La matança va causar una enorme commoció entre veïns i familiars, que veien la família com absolutament normal i profundament religiosa, com una mena d'exemple a la comunitat de veïns del poble.
Charles Long, de 50 anys, i la seva dona Marilyn, de 51 anys, van ser trobats morts per ferides de bala i dos dels seus set fills, Sarah, de cinc anys, i Ethan, nou, romanien en condició crítica per ferides provocades amb una arma blanca. Sarah, qui tenia importants talls a l'esquena i el coll, i Ethan, qui va rebre diversos trets i va patir talls a l'engonal, s'estan recuperant a l'hospital.
El fiscal Robert Watson ha de decidir si jutjarà el menor com adult o en un procés juvenil. "No vaig a prendre aquesta decisió sense meditar", va dir Watson. "Aquestes no són el tipus de coses que esperes que un nen de 12 anys faci", va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema