Francisco Camps va demanar al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que arxivi la "causa dels vestits". La defensa del cap del Consell valencià va assegurar que Camps no va rebre "cap regal" i que va pagar aquests vestits "en metàl·lic". En canvi, l'oposició va criticar que el president de la Generalitat demani l'arxiu de la causa. En concret, el portaveu socialista al Parlament valencià, Àngel Luna, va augurar "poc èxit" a la petició, va assegurar que allò important "encara ha d'arribar" i va denunciar que "per primera vegada" Camps ha reconegut que coneixia Álvaro Pérez, El Bigotes, des de l'any 2002, mentre que EUPV va qualificar la petició de "delirant".

Camps va demanaer el sobreseïment i arxiu de les actuacions al magistrat José Flors, que instrueix la "causa dels vestits" al TSJCV. La defensa del cap del Consell va sol·licitar a més que se celebri una audiència preliminar per practicar proves que considera "indispensables" per aclarir el que qualifica de "contradiccions importants" entre les peces atribuïdes a Camps en l'acte del jutge Baltasar Garzón i l'acte del 6 de juliol de 2009 de Flors.

La defensa de Camps també nega que el president valencià hagi rebut "cap regal" per part de la trama. L'escrit de l'advocat del president de la Generalitat assegura que les compres van ser pagades "en metàl·lic" i afegeix que el president de la Generalitat i el responsable d'Orange Market, Álvaro Pérez, "es coneixien des de 2002". Aquesta relació és quelcom que Camps "mai ha negat", ja que Pérez "va realitzar treballs amb el PP".

Per altra banda, la Policia va demanar al jutge instructor del cas Gürtel a Madrid, Antonio Pedreira, que sol·liciti a sis empresaris de la construcció que suposadament van pagar comissions a la trama un llistat dels contractes signats entre 2001 i 2004 a les comunitats de Madrid, València, Galícia i Castella i Lleó.

L'ofici que la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia va remetre al magistrat també demana que es reclami a l'Agència Tributària les dades de les operacions amb terceres persones que van declarar les esmentades empreses durant el mateix període.

Amb aquesta informació, els investigadors policials busquen aclarir l'origen d'una part dels fons dels quals es nodria l'anomenada "caixa B" de la trama Gürtel, presumptament dirigida per Francisco Correa, que fins ara no ha pogut determinar-se.

Així, la Policia indica que encara no ha pogut esbrinar-se la procedència d'una altra part dels fons que es reflecteix en els documents que va descobrir.